عنوان " مواد و روش های تولید" در کنکور ارشد طراحی صنعتی شامل 20 سوال می شود که ۱۲ سوال اول آن مربوط به مواد و فرآیندهای تولید و 8 سوال انتهایی آن یعنی از سوال 93تا 100کنکور مرحله اول مربوط به سوالات مباحث فنی می شود. این درس دارای ضریب 3 در کنکور ارشد طراحی صنعتی است، از طرفی دیگر میانگین درصد شرکت کنندگان در کنکور ارشد در این درس زیر 15 درصد می باشد. با این توضیحات به میزان ترازآوری این درس در کنکور ارشد می توان پی برد.
- یکی از دلایل موفقیت فارغ التحصیلان رشته های فنی و مهندسی در کنکور ارشد طراحی صنعتی، موفقیت آنها در پاسخگویی به همین ۲۰ سوال است. این درحالی است که همانگونه که گفته شد میانگین درصد شرکت کنندگان در کنکور ارشد در این درس زیر 15 درصد است و درصد بین 40 تا 50 در کسب رتبه مناسب، بسیار تاثیرگذار است.
با توجه به این اهمیت، گروه آموزشی کنکور ارشد بعد سوم با تاکید و حساسیت ویژه به این درس می نگرد تمام تلاش خود را برای تقویت بنیه علمی دانشجویان خود بکار می بندد.
آکادمی دیزاین بعد سوم برای درس مواد و فرآیندهای تولید از ۲ مدرس بسیار با دانش و مجرب زیر بهره می برد:
- استاد حسن لطیفی: مدرس موفق دروس مواد و روش های ساخت دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد، طراح حرفه ای و تولیدکننده: مدرس پلاستیک ها و روش های تولید
- استاد قادر ابراهیمیان نژاد: مدرس دروس مواد و روش های تولید دانشگاه هنر اصفهان، طراح و مدلساز حرفه ای: مدرس فلزات و مواد دیگز غیر پلاستیکی و روش های تولید آنها، مدلسازی و ...
مدت دوره :30 ساعت
با توجه به متفاوت بودن سطح شرکت کنندگان آزمون ارشد طراحی صنعتی، آکادمی دیزاین بعد سوم کلاسهای درس مباحث فنی را در 2 سطح مقدماتی و تخصصی برگزار می کند. فارغ التحصیلان رشته های فنی و مهندسی فقط سطح تخصصی و فارغ التحصیلان طراحی صنعتی هر دو سطح مقدماتی و تخصصی را می گذرانند. ضمنا تشخیص نیاز یا عدم نیاز به سطح یک برعهده خود دانشجویان است.
محتوای درسی این دو سطح به شرح زیر است:
سرفصل های طراحی فنی مقدماتی: ۱۲ ساعت
1- بردارها (تجزیه، جمع، ضرب، گشتاور، کار)
2- ریاضیات (فرمول های پایه حجم، سطح، مشتق و انتگرال گیری سریع، نحوه محاسبات سرانگشتی و ...)
3- بررسی سریع فرمول های حرکت، سرعت و شتاب
4- استاتیک مقدماتی (برآیند و تجزیه نیروها، محسابه گشتاور، عکس العمل تکیه گاه ها و نیروهای داخلی)
طراحی فنی تخصصی: ۱۸ ساعت
1- استاتیک (خرپا، قاب)
2- دینامیک (سرعت، شتاب، معادلات دوران، پرتابه و ...)
3- مکانیزم ها (اسامی مکانیزم ها، تحلیل مکانیزم ها، روش های تولید مرتبط با مکانیزم ها)
4- هیدرولیک (مفاهیم اساسی ترمودینامیک و هیدرولیک، آشنایی با مدار و قطعات هیدرولیک)
5- برق (ولتاژ، جریان، مقاومت، مدار مستقیم و متناوب، قطعات الکترونیکی)
6- موارد متفرقه مطرح شده در کنکور (اسامی دانشمندان، اسامی قوانین و فرمول های متفرقه، اطلاعات عمومی مهندسی)
مدرس: استاد علی شیخ پور: (کارشناسی مکانیک و کارشناسی ارشد طراحی صنعتی از دانشگاه تهران، رتبه 8 کنکور ارشد طراحی صنعتی سال 86، مدرس دروس فیزیک و طراحی فنی پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران)
شروع دوره: ۶ بهمن ۹۵
برای کسب اطلاعات بیشتر و یا رزرو وقت مشاوره ابتدایی رایگان با تلفن آکادمی تماس و یا به محل آکادمی بعد سوم مراجعه فرمایید.
تلفن: 26407646- 021
آدرس: بلوار میرداماد، خیابان شمس تبریزی شمالی، پلاک 14، طبقه اول، واحد 4
کانال تلگرام آکادمی بعد سوم:
http://telegram.me/third_dimension_academy
صفحه اینستاگرام آکادمی بعد سوم:
https://www.instagram.com/3rd_dimension_academy